Catering

 

Her hos oss på Grenland folkehøgskole catering, har vi åpent og er klare for å lage mat hver dag. Vi holder kun stengt i påsken og i romjula. Vi som jobber her har lang erfaring innen kokkeyrket og maten vår lages fra bunnen av med friske råvarer. Pris gjelder fra 01.01.2021.

 

Ta en titt på menyen vår lenger ned på siden.

 

Vi leverer maten dit du ønsker, eller du henter den selv hos oss på Grenland Folkehøgskole i Tveitanveien 58 i Porsgrunn.

Slik bestiller du:

Send oss en mail med ønsker fra menyen.

Er du usikker, hjelper vi deg selvfølgelig med å sette opp en meny som passer for anledningen.

Bestill gjerne i god tid. Gode råvarer er best ferske.

Minimum bestilling:

Vi har et minimum på 10 kuverter for bestilling av catering.

– Gjelder ikke tapas og kaker. Se meny.

Endringer i bestilling bes opplyses om senest 2 dager før levering. Avbestilling må gjøres senest 5 dager før levering.

Leveringsbetingelser:

Vi leverer i hele Grenlandsområdet
Man – søn : 08:00 – 16:00

 

Porsgrunn kr. 250,- ink.mva
Grenlandsområdet kr. 350,- ink.mva

I juli har vi ingen utkjøring.

Betaling / fakturering

Betaling skal skje i forkant eller ved henting.
Vi har bankterminal på skolen.
Bedriftskunder kan få tilsendt faktura. Det er fakturagebyr på kr.70,- på all servering under kr.2000,-
Bestilt mat skal, om ikke annet er avtalt, hentes på kjøkkenet før kl.16:00. Alle priser er ink.15% mva.

Mva sats på catering til selskap i våre lokaler er 25%.

Miljø

Vi forsøker å gjøre vårt beste for miljøet og låner derfor ut fat, gryter og diverse serveringsmateriell til våre kunder. Dette ønsker vi tilbakelevert på Grenland folkehøgskole innen 3 virkedager. Vi anbefaler dere også å sende tilbake all kartong.

Er du ikke fornøyd med bestillingen din og varene du har mottatt, vennligst ta kontakt så snart som mulig og helst innen 12t. Er du rask med din tilbakemelding, gir du oss mulighet til å løse problemet som har oppstått.

Cateringmeny : PDF til nedlasting.
Scroll videre for å se hele vår meny.

Kaldmat

………………………………………………………………………

 

Snitter

Minimumsbestilling 40 stk.

Roastbiff m/remulade. (rug, hvete, bygg, 3, 10)

Karbonade m/løk. (hvete, bygg, 3)

Reker m/majones. (hvete, bygg, rug, 2, 3, 10)

Eggerøre m/laks. (hvete, bygg, 3, 4)

Pris pr.stk. kr.30,-

 

Spekemat

4 slag spekemat, rømme, potetsalat, eggerøre, flatbrød, smør og loff. (hvete, 3, 6, 7, 10)

Fatene er rikelig pyntet med friske frukter.

Pris pr.kuvert kr.185,-

Med rømmegrøt (hvete, 7) Pris pr.kuvert kr.215,-

 

Koldttalerken/partyfat

Kuvert eller fat, det velger du.

Roastbiff m/remulade (hvete, 7)
Reker m/majones (2, 3, 7, 10)
Eggerøre m/laks (3, 4)
Kalkun m/waldorfsalat (3, 7, valnøtt, 10, 12)
Karbonade m/løk (7)
Brød, loff, smør (hvete, bygg, rug, sesam, 6, 7)
Pris pr.kuvert. kr.175,-

 

Tapasbrett

Bærekraftig scampi, dadler m/bacon, serranoskinke, manchego ost
saltbakte poteter, lammeboller, pepperball, salat, aioli og focaccia.
(hvete, 2, 3, 7, 10)

Pris pr.kuvert kr.215,-

 

Koldtbord

Varmt: karbonader m/løk (7) og kyllingspyd (hvete)

Kaldt: Roastbiff, assortert spekemat m/friske frukter, røkelaks, varmrøkt pepperlaks, 1/2 egg m/reker, marinert kalkulbryst, eggerøre, potetsalat, fruktsalat, remulade, aioli, div.brød og smør.
(hvete, bygg, rug, sesam, 3, 4, 6, 7, 10, 11, 12)

Allergenene her gjelder hele bordet. Vennligst spør dersom noe er uklart.

Pris pr.kuvert kr.270,-

Påsmurt

………………………………………………………………………

 

Baguetter

Du velger mellom grove og/eller fine baguetter.
Valgfritt fyll. (hvete, bygg, rug, 6, 7)
Pris pr.stk. kr.55,-

 

Wraps

Fyll:
Kylling (hvete, 3, 7, 10)
Ost og skinke (hvete, 7)
Laks m/snøfrisk og friske urter (hvete, 4, 7)
Vegetar (hvete, 3, 7, 10)
Pris pr.stk. kr.65,-

 

Hjemmelagde rundstykker m/pålegg

Ost m/paprika (hvete, bygg, rug, 7)
Pris pr.stk. kr.30,-

Roastbiff m/remulade (hvete, bygg, rug, 3, 10)
Reker m/majones (hvete, bygg, rug, 2, 3, 10)
Ost og skinke (hvete, bygg, rug, 7)
Egg m/majones (hvete, bygg, rug, 3, 10)
Pris pr.stk. kr.35,-

 

Salater

Med: kylling/skinke/reker/vegetar
Tilbehør: foccacia og dressing (hvete, 7, 10)

Pris pr.stk. kr.85,-

 

Hjemmelaget knekkebrød

Pose m/10 knekkebrød (11)

Pris pr.stk. kr.60,-

Tapas

………………………………………………………………………

Komponer ditt eget tapasbord.

Minimumsbestilling: 15 pers.
Koreanske kjøttboller m/sterk dipsaus. (1, 3 ,6, 7, 11) kr. 45,-
Spanske kjøttboller m/sterk tomatsaus. (7) kr. 41,-
Salma Sashimi m/ponzusaus. (4, 11, 12) kr. 45,-
Bærekraftig scampi. (2, 12) kr. 45,-
Lefse m/spekeskinke, rømme og rødløk. (hvete, 7, 8) kr. 32,-
Frisk asparges m/spekeskinke eller fenalår. kr. 38,-
Bruchetta m/tomat og basilikum. (hvete) kr. 29,-
Spareribs m/hjemmelaget coleslaw. (3, 7, 9, 10) kr. 45,-
Fylte champignon. (hvete) kr. 25,-
Saltbakte poteter. kr. 20,-
Kyllingspyd. (hvete) kr. 29,-
Tomat og mozarella. (7) kr. 25,-
Broccolisalat. (3, 7, 10) kr. 39,-
Pastasalat m/feta. (hvete, 7) kr. 39,-
Tapaspølser. kr. 27,-
Avocado m/spekeskinke og valnøtter. (valnøtt, 12) kr. 40,-
Toast m/fylt lakserull. (hvete, 4, 7) kr. 26,-
Hvitvinsdampede blåskjell. (14) kr. 39,-
Vannmelon m/spekeskinke. (7) kr. 25,-
Dadler m/bacon. 2 stk. pr.pers. kr. 30,-
Pepperball. (7, 9) kr. 12,-
Soltørkede tomater. kr. 10,-
Oliven. kr. 15,-
Kryddermarinerte hvitløksbåter. kr. 10,-
Pannebrød m/ricotta og marinerte grønnsaker. (hvete, 7, 12) kr. 29,-
Aioli. (3, 7, 10, 12) kr. 14,-
Hjemmebakt foccacia. (hvete) kr. 21,-

Pris er oppgitt pr.pers

 

.

………………………………………………………………………

Forslag til tapasbord

 

  • Spanske kjøttboller m/sterk tomatsaus. (7)
  • Bærekraftig scampi. (2, 6)
  • Tapaspølser.
  • Frisk asparges m/spekeskinke eller fenalår.
  • Kyllingspyd. (hvete)
  • Pastasalat m/feta. (hvete, 7)
  • Toast m/fylt lakserull. (hvete, 4, 7)
  • Saltbakte poteter.
  • Pepperball. (7, 9)
  • Aioli. (3, 7)
  • Hjemmebakt foccacia. (hvete)

Pris pr.pers. kr.312,-

 

 

 

Porsjonsdessert

 

Hjemmelaget ostekake. (hvete, bygg, 7) kr. 40,-
Hjemmelaget sjokolademousse. (3, 7) kr. 40,-

Pris er oppgitt pr.pers.

Kaker til kaffen

………………………………………………………………………

Alle våre kaker er hjemmelagde og smaker fantastisk!

 

Hvetekrans m/sukker og kanel 15 biter. (hvete, 3, 7)
Pris pr.stk kr.400,-

 

Marsipankake m/krem, 12, 20 eller 40 biter. (hvete, 3, 7, mandel)
Pris pr.stk kr.450,- 750,- eller 1500,-

 

Husets Sarah bernardkake, 20 biter. (3, 5, 7, mandel)
Pris pr.stk kr.475,-

 

Sjokoladekake, vanlig type, 20 biter. (hvete, 3, 6, 7)
Pris pr.stk kr.375,-

 

Gulrotkake, 20 biter. (hvete, 3, 7)
Pris pr/stk kr.430,-

 

Suksessterte, 20 biter. (3, 5, 7, mandel)
Pris pr.stk kr.455,-

 

Alle våre kaker kan lages glutenfrie hvis ønskelig. Suksessterten og Husets Sarah Bernhardkake er glutenfrie.

Dessert i form til å ta med

………………………………………………………………………

Serveres m/krem og enkel pynt ved siden av

 

Karamellpudding, min.10 pers. (3,7)
Pris pr.stk kr.300,-

 

Is i form m/valgfri smak. 15 pers. (3, 7)
Pris pr.stk kr.275,-

 

Sjokolademousse i form, 10 pers. (7)
Pris pr.stk kr.250,-

 

Iskake på mandelbunn, 16 biter. (3, 5, 7)
Pris pr.stk kr.450,-

 Våre populære hjemmelagde gryter og supper

………………………………………………………………………

Brun lapskaus m/flatbrød og tyttebær. (hvetegluten i flatbrød, 7, 9, 12)
Pris pr.kuvert kr.120,-

 

Stroganoffgryte m/ris, salat, baguetter og smør. (hvete, 7, 9, 10,11)
Pris pr.kuvert kr.179,-

 

Fransk biffgryte a la Burgund Boeuf bourguignon. Serveres med ris, potetstappe eller poteter og frisk salat. (hvete)
Pris pr.kuvert kr.179,-

 

Husets fiskesuppe m/blåskjell og foccacia. Glutenfri suppe. (hvete, 2, 4, 7, 14 )
Pris pr.kuvert kr.125,-

 

Valgfrie kremede grønnsaksupper.
Pris pr.kuvert kr.85,-

 

Lasagne m/salat, dressing og brød. (hvete, 3, 7)
Pris pr.kuvert kr.155,-

Våre populære hjemmelagde gryter og supper

………………………………………………………………………

Selskapsmeny

………………………………………………………………………

Forretter

Cantaloupemelon m/westfalerskinke

Pris pr.kuvert kr.75,-

 

Kylling- og aspargestallerken

Pris pr.kuvert kr.85,-

 

Serranoskinke m/frisk asparges

Pris pr.kuvert kr.85,-

 

Hovedretter

Helstekt svinefilet m/champigninsaus. (hvete, 7)

Pris pr.kuvert kr.220,-

 

Helstekt entrecot m/peppersaus. (hvete, 7)

Pris pr.kuvert kr.290,-

 

Kalvstek m/tilbehør

Pris pr.kuvert kr.201,-

 

Reinsdyrstek m/tilbehør

Pris pr.kuvert kr.225,-

 

Svinestek m/tilbehør

Pris pr.kuvert kr.180,-

 

Lammestek m/tilbehør

Pris pr.kuvert kr.225,-

 

Oksestek m/tilbehør

Pris pr.kuvert kr.201,-

 

Alle hovedretter serveres med tre valgfrie grønnsaker og kokte poteter. Mot et tillegg kan du få fløtegratinerte poteter, bakt potet eller råstekte potetbåter.

Pris pr.kuvert kr.20,-

.

………………………………………………………………………

Dessert

Servers kun på huset. Ferdig pyntet på tallerken.

Hjemmelaget sjokolademousse. (3, 7)
Pris.pr.pers kr.68,-

 

Hjemmelaget karamellpudding. (3, 7)
Pris.pr.pers kr.75,-

 

Hjemmelaget is m/valgfritt fyll. (3, 7)
Pris.pr.pers kr.65,-

 

Hjemmelaget is på mandelbunn. (3, 5, 7)
Pris.pr.pers kr.72,-

 

 

Vennligst etterspør allergener for vår selskapsmeny ved bestilling.

O Jul med din glede !

………………………………………………………………………

Juletallerken

Svineribbe, julepølse, medisterkake, surkål, rødkål, valgfri grønnsak, saus og mandelpoteter. (hvete, 7)
Pris pr.kuvert kr.215,-

 

Ribbetallerken

Svineribbe, surkål, rødkål, valgfri grønnsak, saus og mandelpoteter. (hvete, 7)
Pris pr.kuvert kr.235,-

 

Juletallerken m/pinekjøtt

Pinnekjøtt, vossakorv, kålrabistappe og mandelpoteter.(7)
Pris pr.kuvert kr.260,-

 

 

Riskrem m/rød saus. (7)
Pris pr.kuvert kr.70,-

 

Risgrøt m/kanel, sukker og smør. (7)
Pris pr.kuvert kr.55,-

 

Rømmegrøt m/kanel, sukker og smør. (hvete,7)
Pris pr.kuvert kr.65,-

.

………………………………………………………………………

Juletapasbord

Minimumsbestilling 10 pers

 

Tapasboller m/julepreget tomatsaus. (7)
Juleskinke m/chiliappelsin
Asortert julepålegg
Pepperkake m/blåmuggost. (hvete, 7)
Glasert tapasribbe m/søt chilisaus
Roastbiff m/remulade. (3, 10)
Gravet laks m/sennepsaus. (3, 4, 10)
Friske frukter
Brød, loff, foccacia og smør.
(hvete, bygg, rug, sesam, 6, 7)
Pris pr.pers. kr.235,-

Helt til slutt

………………………………………………………………………

 

Husk å beregne mat etter hvor mange serveringer du skal ha.

Koldtbord, tapas og selskapsmenyer må bestillest senest 1 uke i forveien.

 

Allergier tar vi selvfølgelig hensyn til. Informer oss i din bestilling og vi tilrettelegger menyen for deg.

 

Det gjøres oppmerksom på at all mat i menyen er med 15%mva. Selskaper på huset faktureres med 25%mva.

 

Alle hovedretter har følgende mengde pr.pers

  • Stek 200g
  • Biff  200g
  • Saus 2dl
  • Kokte poteter 200g
  • Grønnsaker 200g
  • Suppe forrett 2dl
  • Suppe hovedrett 4dl

 

Lapskaus, 0,75 l.pr.pers, 150g kjøtt

Gryterett, 0,50g l.pr.pers + tilbehør, 150g kjøtt

Alle våre retter merkes nå med allergener.

………………………………………………………………………

allergener

  1. Glutenholdig korn ( hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete o.l) og produkter framstillt av glutenholdige korn.
  2. Skalldyr og produkter framstillt av skalldyr.
  3. Egg og produkter framstillt av egg.
  4. Fisk og produkter framstillt av fisk.
  5. Peanøtter og produkter framstillt av peanøtter.
  6. Soya og produkter framstillt av soya.
  7. Melk og produkter framstillt av melk. Herunder laktose.
  8. Nøtter (mandel, hasselnøtt, valnøtt, cashewnøtt, pekannøtt, paranøtt, pistasienøtt, macadamianøtt/australianøtt), og produkter framstillt av nøtter.
  9. Selleri og produkter framstillt av selleri.
  10. Sennep og produkter framstillt av sennep.
  11. Sesamfrø og produkter framstillt av sesamfrø.
  12. Svoveldioksid og sulfitt i konsentrasjoner på mer enn 10mg/kg eller 10mg/l, uttrykt som SO2.
  13. Lupin og produkter framstillt av lupin.
  14. Bløtdyr og produkter framstillt av bløtdyr.

Send oss en cateringforespørsel!

 Ønsker du at vi tar kontakt, skriv det i kommentarfeltet og vi kontakter deg så snart vi kan.

    For og -etternavn

    E-post

    Telefon

    Adresse for leveranse

    Catering og antall

    Beskjed, spørsmål og/eller andre praktiske opplysninger