Sommerdrift og utleie

I skolens sommerferie (mai – aug), leier vi ut skolens lokaler til diverse arrangement og selskaper.

 

For eksempel konfirmasjon, bryllup, bursdag, jubileér, konfirmasjon- og sommerleir, samt. konferanser og møter med eller uten overnatting.

 

Hver sommer har vi bl.a. fast besøk av Norges musikkorpsforbund og vi arrangerer Sommerleir for barn. Vi har botreningskurs, elevstevne og fjorårstreff og en helg i august leies alle rommene våre ut til gjester som skal nyte deilige sommerdager på Skjærgårdssang.

Spisesaler

I skolens hovedbygg ligger selskapslokalene våre. Disse er delikat og enkelt innredet og har sitteplass opp til 120 personer. Alt etter som man ønsker bordsettingen. Her står dere fritt til å dekorere som dere selv ønsker. Er det ønskelig, hjelper vi gjerne til.

Overnatting

Skolen har totalt 120 sengeplasser fordelt på tre internat med litt forskjellige romtyper og størrelser.  Alle internatene ligger rundt skolens trivelig tun og har navn etter vakre naturområder i Porsgrunn.
Les om internatene.

Møterom og fellesarealer

Skolen har en stor dagligstue og flere klasserom med pulter og nødvendig utstyr. I Skrivargarden ligger en koselig gjestestue og litt lenger ned på tunet har vi en innendørs sandvolleyhall og en nyoppusset gymsal. På tunet finner dere også to sandvoleybaner, en fotballbane, epletrær og frodig grøntareale.

Elevstevne

Hvert år har vi gleden av å invitere til elevstevne på Grenland Folkehøgskole. Tidspunktet for stevnet legges som regel til siste helgen i mai hvert år.
I 2020 gjelder dette kullene 1959/60, 1969/70, 1979/80, 1989/90, 1999/2000, 2009/10
I 2021 gjelder dette kullene 1960/61, 1970/71, 1980/81, 1990/91, 2000/2001, 2010/11
osv…

 

Vi tror og håper det kommer til å bli riktig mye folk på Grenland denne helgen. Grunnet lovendring sommeren 2018 har vi ikke lenger mulighet til å ta direkte kontakt med tidligere elever og trenger all den hjelp vi kan få fra dere. Dersom dere har en facebookgruppe opprettet på kullet deres, eller har holdt kontakten på annet vis, er det fint om dere kan hjelpe oss med å videreformidle denne informasjonen.

 
Følg med på skolens facebookside for mer informasjon eller ta kontakt med oss. Invitasjonen vil dere finne på denne siden, samt skolens facebookside over nyttår.

Send Heidi en mail på info@grenland.fhs eller ring oss på tlf 3556 0450, dersom du har lyst til å hjelpe oss med å spore opp dine klassekamerater.

Sommerleir

Grenland Folkehøgskoles sommerleir er en dagbasert leir for barn i Grenland i alderen 6 – 13 år. Dette er barn bosatt i Porsgrunn, Bamble og Skien. Leiren vår byr på alle former for sommeraktiviteter. Skolen har eget cateringselskap som sørger for lunsj og forfriskninger til barna hver dag.
Leiren er gratis og ble i 2017 og 2018 avholdt i uke 29. Leiren har plass til totalt 50 barn.
Ta kontakt for mer informasjon.

Her kan du laste ned informasjon om årets sommertilbud.

Send oss en forespørsel!

 Ønsker du at vi tar kontakt, skriv det i kommentarfeltet og vi kontakter deg så snart vi kan.

For og -etternavn

E-post

Telefon

Catering

Antall

Beskjed, spørsmål og/eller andre praktiske opplysninger