IMG_3336-3

Velkommen !

Grenland Folkehøgskole Catering og Sommerdrift er Grenland Folkehøgskoles skolekjøkken, cateringselskap og sommerdrift.
Cateringselkapet vårt startet vi opp i 1989 og vi har på disse årene jobbet oss opp til å bli et anerkjent cateringfirma i Porsgrunn og Grenland.

 

Vi leier ut selskapslokaler i skolens lokaler og i skolens sommerferie leier vi ut alle skolens lokaler til diverse arrangementer. For eksempel konfirmasjon, bryllup, bursdag, jubileér, konfirmasjon- og sommerleir, samt. konferanser og møter med eller uten overnatting.

 

Hver sommer har vi bl.a. fast besøk av menigheter og deres konfirmasjonsleirer og Norges musikkorpsforbund. Vi har botreningskurs, elevstevne og fjorårstreff og en helg i august leies alle rommene på internatene våre ut til gjester som skal nyte deilige sommerdager på Skjærgårdssang.

Grenland har status som en Fairtrade-folkehøgskole

Fairtrade

24.januar 2013 ble Grenland Folkehøgskole en Fairtrade folkehøgskole.
Ved å handle rettferdige varer er vi med på å bekjempe fattigdom og utrygge leve- og arbeidsvilkår blant annet ved at Fairtrade-ordningen sikrer stabil råvarebetaling og direkte handel. Kriteriene for å bli Fairtrade-folkehøgskole består blant annet av at elever og ansatte ved folkehøgskolen bruker minst tre Fairtrade-merkede produkter på skolekjøkkenet og personalrommet. Folkehøgskolen skal også fremme at de er en Fairtrade-folkehøgskole ved minst to anledninger i året.

Debio_Val©rmerke_Bronse_Web_RGB

Debio

Debio har merket mat og utviklet økologien i Norge i over 30 år. Debio er garantisten for at varer merket med deres godkjenningsmerker er produsert på en økologisk og bærekraftig måte. Debio forvalter, regulerer og kontrollerer økologisk produksjon og regelverk, og er virksomheters naturlige valg for sertifisering av miljø og kvalitet.

Med Debios bronsemerke viser vi her på Grenland Folkehøgskole at vi bryr oss om dyra, jorda og maten vi spiser. Dette merket viser også at vi har mellom 15-49% økologiske og bærekraftige råvarer i vår servering.